Om os

Hvem er vi?

NAVO Aps er en international handels virksomhed som sælger varer og ydelser. NAVO ejer og driver en række webshops som sælger varer af forskellige typer. Vi ser hele verden som vores markedsplads, hvilket gør vi tilpasser os de enkelte markeder. Alle disse webshops drives fra virksomheden i Næstved. Her er showroom til vores sikkerhedsudstyr og healtcare produkter samt lager og administration. Service er en af vores største værdier, derfor kan du som kunde altid være sikker på at din ordre bliver behandlet af venligt, smilende og professionelt faguddannet personale.

mission

At inspirere til ting som kan give værdi.

Vores vigtigste formål er, at tilbyde produkter som på hver sin måde er værdiskabende. En hverdag med et smil på læben, skal gøre verden til et bedre sted for alle.

vision

At gøre en forskel.

Vi ønsker at være banebrydende inden for de områder vi tilbyder produkter, de skal kunne anvendes af alle. Det handler ikke kun om produkter, men også om at realisere den værdi de kan være med til at skabe.

Nardocar

Nardocar sælger alt indenfor udstyr og autodele. Vi handler alt fra undervogne, chiptuning, bilpleje, dæk og bildele.
Nardocar udspringer fra Billig-Gevindundervogn, men med et endnu breder produktsortiment til en endnu breder målgruppe af autoejere. 

Billig-gevindundervogn

NAVO ApS handler med varer inden for autodele, her er det typisk undervogne til biler der sælges. Vi er rigtigt stærke i salg af gevindundervogne, sports undervogne og sænkningssæt til biler.

Inden for denne produktgruppe, anses vi får at være en af de største leverandører i verden af disse produkter.

IWAO

Inden for Helse / Health Care handler NAVO med massage produkter, her føres en bred række af massagestole og spabade som kan opfylde de enkelte behov. Disse produkter sælges til kunder, med forskellige typer af behov.

Det kan være til folk med rygproblemer, sports udøvere der har behov for massage, virksomheder eller offentlige instanser, som ønsker at tilbyde denne type produkt. Samt til dem der blot ønsker luksus og velvære i deres liv.

Elite Armor

Inden for sikkerheds branchen står NAVO rigtigt stærkt med salget af vores mærke Elite Armor som tilbyder skud og stiksikre veste. Det anslås at Elite-Armor står for 50% af salget af denne type i Danmark.

NAVO er i gang med at udvide kendskabet til resten af verden og allerede i 2016 har vi set stor værdiskabelse fra udlandet.

DÆKSTER

Vi er Danmarks største online forhandler af dæk, og råder altid over en lager beholdning på plus 2.000.000 dæk.Som en del af verdens største distributions netværk, sikre vi levering af dæk inden for 2-4 dage til vores kunder.

Vi fører alle de kendte mærker, som f.eks. Continental, Kumho, Maxxis, Pirelli, Michelin, Yokahama, Goodyear, Nokian, Hankook, Bridgestone, Toyo osv. Det er vores mål at kunne leverer alle de kendte mærker af dæk, til den billigste pris.