Nardocar

Nardocars’S HISTORIE

I 10 år har Billig-Gevindundervogn leveret kvalitets biludstyr, undervogne og meget mere, til flere end 100.000 tilfredse kunder.

I alle disse år har vi leveret et kæmpe udvalg af udstyr og opgraderinger til danskernes biler, med fokus på kvalitet og den gode service til vores kunder.
Men, skal man klare sig i et omskifteligt marked, er det nødvendigt med nytænkning.

Derfor lancerer Billig-Gevindundervogn vores kæmpe rebranding til navnet Nardocar.dk. Vi udvider vores sortiment med endnu flere kvalitetsprodukter, så vores kunder altid kan finde det bedste udstyr til deres biler.

Mission

Nardocar skal stå for høj kvalitet og god service!

Vores mission er at være den førende shop på markedet når det kommer til eftermarkedsopgraderinger og tilbehør til din bil. Vi arbejder på altid at have de bedste produkter, den højeste kvalitet og den bedste kundeservice.

Vision

At være den første du kontakter når du har købt bil

Vi ønsker at være den shop du går til, når du skal have noget fedt til bilen. Uanset om den skal have nu undervogn, tunes eller du mangler andet udstyr, er det vores vision at kunne være leverandør af de bedste produkter og service i topklasse. 

i Tæt samarbejde med vores leverandøreR

Vi fører over 125.000 + produkter

I vores webshop, finder du mere end 125.000 produkter fra AP, Bilstein, Eibach, H&R, KW, ST, TA Technix, Thule, Ecotune, Racechip, APR, Unitronic og Vogtland. Vi udfører chiptuning direkte på vores adresse i Næstved.

Vi har massevis af produkter der passer til alle de kendte bilmærker og vores sortiment vokser konstant. 

Hvis bilen har brug for den bedste pleje både indvendig og udvendig, har vi kvalitetsprodukter fra Meguiar’s, Payback Lubricants og Goat Fuel.

Hos Nardocar tilbyder vi verdensomspændende prismatch på vores gevindudnervogne, så du kun behøver at handle ét sted. 

Trustpilot udtalelser