Elite Armor

Elite armor’s HISTORIE

Ved opstart af virksomheden var ønsket at fremstille en skudsikker vest, som matchede den danske sikkerhedsbranches behov – det vil sige veste som imødekom de strenge krav der blev stillet fra eksempelvis militær og politi. Med indgående kendskab til den danske sikkerhedsbranche var alle forudsætninger på plads, for at vi kunne begynde udviklingen af den første skudsikre vest under navnet Elite Armor.

Mission

At inspirere til at beskytte menneskeliv

Vores vigtigste formål er, at gøre hverdagen mere sikker hos millioner af mennesker med sikkerheds produkter. Body Armor skal anvendes af personer hvis beskæftigelse, kan sætte deres liv i farer.  

Vision

At være din livsforsikring

Vi ønsker at være banebrydende inden for Body Armor produkter, der kan anvendes af både professionelle og private. Det handler ikke kun om produkter, men også om at realisere den værdi et menneskeliv har!

i Tæt samarbejde med vores leverandøreR

Vi Hvilke produkter fører Elite Armor?

Elite-Armor fører både stiksikre – og skudsikre veste med mulighed for opgradering med traumeplader for øget sikkerhed. Derudover fører Elite-Armor også skudsikre hjelme og snitsikre handsker.

Virksomheden har fået eneret på salg af snitsikkert tøj i Danmark, Norge og sverige. Det snitsikre tøj består af vores eget udviklet Cut-Tex ® PRO stof, som er super stærkt.

Alle vores veste – og materialerne hertil – udvikles fortsat. Vores veste testes løbende og vi modtager ligeledes løbende feedback fra samarbejdspartnere. Med en vest fra Elite Armor er du derfor også sikret en skudsikker som imødekommer nogle af de nyeste sikkerhedskrav.

Trustpilot udtalelser